Sobre Nosaltres

Ràdio Pepe va commemorar l'any 2016 el seu 60è aniversari. Una empresa fundada l’any 1956 pel veí de Calonge, Josep Francesch i Vilaseca.En Josep va tenir un interés ja de ben petit per les ràdios i poder escoltar tot allò que emetien les poques emissores existents. Això el va portar a estudiar un curs de tècnica de ràdio per correspondència a l’Acadèmia Fernando Maymó de Barcelona. Gràcies a aquest curs, en Josep va poder muntar el seuprimer receptor de ràdio. Era l’any 1945, en Josep tenia només 15  anys.

Amb aquest títol, en Josep frisava per poder començar a treballar i guanyar els primers calerons. Va ser el tècnic palamosí Ferran Corredor qui li va donar aquesta oportunitat, alhora que li servia per ampliar els seus coneixements.

 

 

L’any 1956, en Josep Francesch, juntament amb en Jordi Casademont creen l’empresa embrió del que en el futur es convertiria en Ràdio Pepe, “Francesch – Casademunt”. Una botiga  instal·lada a Calonge i que va viure el neixement de la televisió a casa nostra només un parell d’anys després. Aquests anys de posada en marxa de la televisió al nostre país serveixen per  augmentar el negoci, fins que l’any 1979, Ràdio Pepe s’instal·la a l'Avinguda President Companys 80 de Palamós.

 

 

L'any 2005, l'aleshores Conseller de Comerç, Turisme i Consum, Sr. Josep Huguet, acompanyat per President de la Cambra de Palamós, Sr. Josep Colomer, lliuraven a Josep Francesch el Premi Cambra Creixement Comercial.

60 anys després, Ràdio Pepe està en mans dels fills d’en Josep Francesch, en Jordi i la Neus, qui continuen amb la tasca de dirigir un negoci amb la mateixa tenacitat i professionalitat que  la demostrada pel seu pare ja fa més de 60 anys.

Amb l’objectiu de donar un millor servei als clients, Ràdio Pepe s’integra a la Cadena RédDer l’any 2016