Cuines

Què ofereix Ràdio Pepe Cuines?

A Ràdio Pepe oferim als nostres clients les millors propostes i  idees per a la reforma integral de la seva cuina. Podreu escollir qualsevol tipus de materials, melamina, fusta, parquet,.., cuines de disseny amb accessoris i complements i els electrodomèstics que millor s’adaptin a les vostres necessitats i amb els elements decoratius que més s'hi ajustin. 

A Ràdio Pepe treballem amb les millors firmes del mercat, en electrodomèstics amb marques com Miele, AEG, Siemens i els tipus de mobles que millor s’adaptaran al vostre espai. Treballem amb les firmes més reconegudes del sector, com Arredo 3 Cucine o Infer Cocinas. A Ràdio Pepe podem fer un estudi en 3 dimensions per veure abans de fer les obres, com quedarà la nova cuina i per descomptat, amb un pressupost, sense cap compromís. 

Cuidem fins al més petit detall.

La reforma d’una cuina, bany o qualsevol racó de la casa, sempre s’ha de fer amb la màxima cura i dedicació per a poder oferir al client el resultat esperat. Per a nosaltres, no hi ha millor publicitat que la que ens fa un client satisfet.
Ens encarregarem de donar els consells necessaris per decorar la vostra cuina. El client decidirà com vol la cuina dels seus somnis i nosaltres buscarem la millor opció, en qualitat i en preu. Mobles, cadires, electrodomèstics, encimeres,.. el que calgui per obtenir el resultat final esperat pel client.

Ens encarreguem de tot! El nostre servei és integral.

El nostre servei d’instal·lació gestionarà l'obra general, la paleteria, lampisteria o pintura. Es prendran les mides de la vostra cuina i s'adaptarà qualsevol instal·lació elèctrica o de canonades. El nostre servei de fusteria adaptarà els mobles, si fos necessari,  a mida per a poder encabir-los a casa vostra. Amb l’experiència dels anys, estem convençuts que podem oferir la millor solució i assessorament a l’hora de fer la vostra cuina nova. D’una manera ràpida, eficaç i amb les mínimes molèsties pel client.

Formulario de contacto