Sobre Nosaltres

Ràdio Pepe va commemorar l'any 2016 el seu 60è aniversari.Una empresa fundada l'any 1956 pel veí de Calonge, Josep Francesch i Vilaseca.A Josep va tenir un interès ja de ben petit per les ràdios i poder escortar tot allò que emeten les poques emissors existents.Això el va portar a estudiar un curs de tècnica de ràdio per correspondència a l'Acadèmia Fernando Maymó de Barcelona.Gràcies a aquest curs, en Josep va poder muntar el seuprimer receptor de ràdio.Era l'any 1945, en Josep només tenia 15 anys.

Amb aquaquest títol, a Josep frisava per poder començar a treballar i guanyar els primers calerons.Va ser el tècnic palamosí Ferran Corredor qui li va donar aquesta oportunitat, alhora que li servia per ampliar els seus coneixements.

 

 

L'any 1956, a Josep Francesch, juntament amb Jordi Casademont creuen l'empresa embrió del que en el futur és convertiria en Ràdio Pepe, “Francesch – Casademunt”.Una botiga instal·lada a Calonge i que va viure el neixement de la televisió a casa nostra només un par d'anys després.Aquests anys de posada en marxa de la televisió al nostre país serveixen per augmentar el negoci, fins que l'any 1979, Ràdio Pepe s'instal·la a l'Avinguda President Companys 80 de Palamós.

 

 

L'any 2005, l'aleshores Conseller de Comerç, Turisme i Consum, Sr. Josep Huguet, acompanyat pel President de la Cambra de Palamós, Sr. Josep Colomer, lliuraven a Josep Francesc el Premi Cambra Creixement Comercial.

60 anys després, Ràdio Pepe està en mans dels fills d'en Josep Francesch, en Jordi i la Neus, que continuen amb la tasca de dirigir un negoci amb la mateixa tenacitat i professionalitat que la demostrada pel seu pare ja fa més de 60 anys .

Amb l'objectiu de donar un millor servei als clients, Ràdio Pepe s'integra a la Cadena RédDer l'any 2016.